Aanbieding!


Folie

(3 klantbeoordelingen)

 24.99  19.99

(incl. BTW & verzending).

Productbeschrijving

HydroVision is de ideale oplossing voor meer zicht op de scooter. Het product is een stuk plastic wat je op het windscherm plakt. Op dit plastic kan vocht zich niet hechten, hierdoor valt water er direct van af.
Op een standaard windscherm blijven regendruppels zitten, hierdoor wordt het zicht beperkt of zelfs zo slecht dat er niet meer doorheen gekeken kan worden.
Als HydroVision wordt aangebracht op een windscherm wordt het zicht op die plek enorm verbeterd, de regendruppels vallen direct van het windscherm af en er ontstaat een vlak op het windscherm waar altijd doorheen gekeken kan worden, daarnaast kan dit gedeelte van het windscherm ook niet meer beslaan.
Deze oplossing zorgt voor meer zicht op de scooter bij ‘’slecht weer’’, dit zorgt voor meer veiligheid tijdens het rijden.
een indirect gevolg hiervan is, dat de scooter vaker gebruikt kan worden.We hebben geconstateerd dat bij lichte miezer of een hoge luchtvochtigheid het kan zijn dat het water zich op de folie op gaat hopen. Dit kan ervoor zorgen dat je door water kijkt en het zicht wat ‘wazig’ wordt. Dit is niet optimaal maar het zicht zal nog steeds beter zijn dan geen folie. Het water stapelt zich op en is met één veeg makkelijk te verwijderen.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Inhoud verpakking:

3-laags hydrovision folie
alcohol doekje
Hydrovision sticker

Extra informatie

Gewicht 0.35 kg
Afmetingen 36 × 20 × 0.02 cm

3 beoordelingen voor
Folie

  1. Frans Kelder

    Goed product en werk perfect!

  2. Michel de haas

    Super slim product en werkt erg goed.

  3. Jort

    Handig product! net nog even aangeschaft, afgelopen tijd toch wat regen en ik merk echt een verbeterd zicht 🙂

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *